//
volem . queremos

volem

  • Contribuir a una reflexió col·lectiva sobre maneres més sostenibles d’organitzar-nos per a la vida quotidiana: en quant a relacions de veïnatge, a impacte mediambiental, a l’ús i a l’estalvi de recursos.
  •  Presentar alternatives per preparar-nos per un futur amb condicions més difícils per accedir a recursos bàsics com l’aigua, l’energia, l’habitatge, els serveis socials, les llars d’infants i les de gent gran; amb noves estructures poblacionals i familiars: famílies monoparentals i unipersonals, més població de tercera edat; amb més inseguretat laboral, econòmica i financera.
  • Difondre models que han permès a moltes persones desenvolupar un habitat i un veïnatge amb més qualitat de vida, més estalvi de recursos i més respecte per la natura.

queremos

  • Contribuir a una reflexión colectiva sobre maneras más sostenibles de organizarnos para a la vida cotidiana: en cuanto a las  a relaciones de vecindad, a nuestro impacto medioambiental,  al uso y al ahorro de recursos.
  •  Presentar algunas alternativas con vistas a  prepararnos para un futuro con más dificultades para disponer de los recursos básicos como el agua, la energía, la vivienda, los servicios sociales, les guarderías infantiles, las residencia para las personas mayores…  Con nuevas estructuras poblacionales y familiares:  familias monoparentales y unipersonales, mas población de tercera edad; con mas inseguridad  laboral, económica y financiera.
  • Difundir modelos que en otros lugares han permitido a muchas personas desarrollar un habitat y un vecindario con mayor calidad de vida,  ahorrando en el uso de recursos y con más respeto por la naturaleza.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

ACTIVITATS

18-06-15 18:30h
Presentació bases projecte de cohabitar del grup CVV
a la Llibreria Pròleg
St Pere més Alt, 46 Barcelona

14-04-13 Taller "Podem viure de manera més sostenible?" Sabadell

05-04-13 Taller "Maneres més sostenibles d'habitar" Barcelona

22-03-13 Conferència debat.
"Podem viure de manera més sostenible?" Barcelona

16-03-13 Tertúlia sobre la pel•lícula AMOR. Barcelona